۱۳۹۶ دی ۱۰, یکشنبه

معرفی کتاب نگرشی نو به توقیع سمری و مفهوم مشاهده امام زمان عج در زمان غیبت کبری

بررسی توقیع سمری و دیدار با امام زمان عج

مناقشه و بررسی روایت علی بن محمد سمری (ره) در مورد مشاهده امام مهدی علیه السلام (قسمت اول)

بسم الله الرحمن الرحیم
و الحمد لله رب العالمين و صلى الله على محمد و آل محمد الائمة و المهديين و سلم تسليما
شرحی در مورد روایت سمری:
شیخ صدوق روایت می کند: که ابو محمد حسن بن احمد المکتب، گفت: که در مدینه السلام در سالی که در آن شیخ علی بن محمد السمری- (قدس ره)- وفات یافت بودم و چند روزی قبل از وفاتش به نزد او رفتم و یک توقیع (یادداشتی) را خارج نمود که در آن نوشته شده بود (بسم الله الرحمن الرحیم: ای علی بن محمد السمری خداوند اجر برادرانت را در تو عظیم گرداند، پس تو در فاصله شش روز دیگر وفات خواهی یافت؛ پس اوامر و کارهایت را جمع کن و به کسی که بعد از خود برای مقام سفارت وصیت نکن و غیبت کبری شروع شد. پس ظهوری در کار نخواهد بود تا وقتی که خداوند بزرگ مرتبه اجازه دهد و آن بعد از مدت طولانی و سخت شدن دلها و پر شدن زمین از ظلم و ستم. و از شیعه من کسی خواهد آمد که مدعی مشاهده من را خواهد نمود. پس هر کس ادعای مشاهده را قبل از خروج سفیانی و ندای آسمانی را بکند او دروغگو و افترا زننده است. و لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم.
سپس گفت: آن توقیع را یادداشت کردم و از نزد او خارج شدم و پس از اینکه روز ششم فرا رسید به نزد او برگشتم و او به سختی نفس می کشید و به او گفت شد چه کسی وصی تو بعد از وفاتت خواهد بود؟ 
سپس گفت: خدا اوامری دارد که او می داند چه وقت خواهد بود. و به رحمت خدا رفت (رضی الله عنه ) و این آخرین سخنی بود که از او شنیدم. 

از یمانی آل محمد (ع) در باره روایت سمری سئوال شد: فرمود : (بحثها و مناقشات زیادی در مورد این توقیع (نوشته) موجود است و آن کفایت می کند. و لذا آنها (علمای قدیم) این روایت را از زمانهای بسیار دور ترک نمودند بخاطر اینکه می دانند که احتجاج و بحث در مورد آن ارزشی ندارد.
چون در سند این روایت اشکال وجود دارد . و اگر نزد آنها سند این روایت صحیح بود باز هم نمیتواند موجب و دلیل یک اعتقاد استفاده شود مگر اینکه روایاتی بعنوانه پشتوانه همراه آن بیاید. که بتوان از آن به یقین واعتقاد صدور انها رسید . بعلاوه اینکه متن آن نیز متشابه است ، ودرک از روایت توسط علمایی که به آن تمسک جسته اند متفاوت میباشد، وهرکدام یک درک خاصی ازاین روایت دارند .
بعلاوه اینکه این روایت مسوره نیست واین سبب میشود که در کلیت روایت اشکال وتشابه نزدآنها بوجود آید. ویا اینکه قواعد ودستورات فقهی آنها همچون بازیچه ای نزد آنها ست که هر وقت بخواهند به آن عمل میکنند وهر وقت که نخواهند به آن عمل نمی کنند.
بعلاوه اینکه این روایت بوسیله روایات و امورات زیادی نقض شده است ویکی ازاین روایات .روایت یمانی است ویا نامه های زیادی که به دست شیخ مفید از امام (ع) رسیده است . 
ومسئله اینکه تمسک به این روایت درهرحال امری غیرقابل قبول می باشد.

وبراستی که شیخ علی بن محمد سمری - در هنگام وفاتش درخصوص بعد از اوسئوال شد- گفت که خداوند امر و دستوری دارد که خود از آن آگاه است .
واین واضح است که شیخ سمری نه خود وصیت میکند ونه آنرا انکار میکند، بلکه تاکید می نماید که این امر دوباره خواهد آمد 
ودرتوضیح موارد فوق چند نکته را مدنظر خواهیم گرفت واز مجموع این نکات عدم صحت احتجاج وبحث بوسیله این روایت برای نفی مشاهده ودیدن امام (ع)ثابت می شود .

بحث وبررسی روایت سمری :

در خصوص سند روایت :

وآن بحث برای الزام است بوسیله قواعدی که خود آنها (کسانی که به آن استناد می کنند) ان را قبول دارند و به آن پایبند هستند . ونه اینکه قواعد علم رجال و درایت از ادله میباشد . وچون از ادله نمی باشد . اول باید یک دلیل شرعی برای اثبات حجیت آن علم رجال بیاورندقبل از اینکه آن رادلیل اصلی قراردهند که مردم را به مراجعه به این علم هدایت بکنند. ودر بیان این نکته دو امر را توضیح خواهم داد واز لابه لای این دو امر می فهمیم که آنها حق احتجاج و بحث ونقض ونفی مشاهده امام محمد بن الحسن (ع)را با این علم رجال ندارند.

امر اول : 
اتباع مدرسه علم اصول وعلم رجال تقسیماتی برای اخبار قرارداده اند واز جمله آنها:

1- خبرمتواتر : وآن خبری است که از آن قطع ویقین حاصل شود مانند حدیث الغدیر که به طرق متفاوت ومتعددی روایت شده است . 

2- خبر واحد : وآن هرخبری است که از آن در شک وتردید استفاده می شود و در علم ویقین از ان استفاده نمی شود .
وچیزی که نزد آنها متداول است اینکه خبر واحد را نمی توان برای اثبات عقاید به کار برد وبه آن عمل کرد . مگر به شرط وجود علم ویقین در آن خبر بلکه فقط در فقه به آن عمل می شود واز این مورد معلوم می شود که نفی مشاهده وروئیت امام (ع) بواسطه این روایت صحیح نیست بخاطر اینکه آن یک خبر ظنی وگمانی است که نمی تواند برای مسئله مهمی که در رابطه با امامت می باشد مورد استدلال قرار گیرد چون امامت یک امر عقائدی است که نزد آنها بواسطه یک خبر واحد ظنی وگمانی ثابت نمی شود.
پس آنها حق ندارند که مشاهده وروئیت امام (ع) را بواسطه این روایت واین خبر نفی نمایند، باتوجه به آنچه که خود در طریق عمل به قواعد وابزار کار خودشان در فقه نمایان کرده اند ، .واز این بحث گمان نکنید که به روش تقسیم آنها به اخبار ان تقسیمات را قبول داریم ، بلکه طبق قواعدی که خود به آن ها پایبند هستند انها را ملزم می کنیم .وبا آنها مباحثه میکنم .
.ودر بحثهای آتی واضح میشود که مابه این توقیع شریف اقرار می نماییم ولی درتفسیر آن با آنها مخالف هستیم.

_ادامه دارد

سایت انصار امام مهدی علیه السلام

سایت موسسه وارثین ملکوت

۱۳۹۶ دی ۹, شنبه

راه حل فقط مهدی ست

.
زمستان
کرمانشاه
گرانی
ایران
مشهد
عدالت

با این چند کلمه بیشمار دلنوشته میتوان نوشت و  بینهایت تیتر داغ خبری...

ایام انتخابات را یادتان هست؟!

می گفتند "اگر انتخاب بد کنیم دودش به چشم خودمان میرود"

بیاید دست از همه بدلی ها بکشیم و برویم سراغ آنانکه اصلی هستند ؛ سراغ حجت های واقعی خدا نه غیرمعصومانی  که خود، به خود لقب آیت الله داده اند

ای کاش بفهمیم آن همه تقلا و این همه انتظار  برای رسیدن به عدالت اسلامی  از کسانی که درجای گرم و نرم  بودند و هستند و  هیچ درکی از مردمی که در سرما روز و شب میگذارنند، ندارند؛  بیهوده است.

ای کاش بفهمیم

راه حل فقط مهدی است

http://www.varesin.org

۱۳۹۶ دی ۷, پنجشنبه

وفات اختِ رضاست

وفات بانوی خوبان وفات اختِ رضاست
و قلب احمد ِ مهدی دوباره پر ز عزاست

خودش که صاحب مجلس دلش شکسته ز درد
و ام مهدیین این بار صاحب غم هاست

عزای اختِ رضا گشته غصه ام مهدی ست
همان که قائم لوح صدیقة الزهراست

چه قدر درد ، چه انکار ، چه غوغا شده است
زمان درست شبیه حسین و کرب و بلاست

اگرچه مجلس اختُ‌الرضا به پا شده است
ولی دلم همه غمهاش از غم مولاست

بمیرم احمد ِ مهدی تو هر کجا باشی
دلم به زیر قدمهای پاک تو آنجاست

دلم غم است و این بار هم ز تو گویم
به رغم درد تو احمد مقابلم هر جاست

http://almahdyoon.co

http://www.varesin.org

بسم الله الرحمن الرحیم و الحمدلله رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد الائمه و المهدیین و سلم تسلیما کثیرا

مفهوم مشاهده امام زمان (عج) در زمان غیبت کبری و معرفی کتاب نگرشی نو به توقیع سمری

در کتاب کمال الدین شیخ صدوق (ره) (جلد دوم صفحه ۵۱۶) روایتی متشابه از امام مهدی علیه السلام موجوده، که متن نامه ای ست که امام مهدی علیه السلام به سفیر چهارم ایشان یعنی جناب علی بن محمد سمری (ره) مینویسند.

با نگاه ظاهری و سطحی به این روایت ممکن است به گونه ای القا شود که اگر کسی در زمان غیبت ادعای دیدار با امام زمان (عج) را نمود پس او دروغگو و افترا زننده است. و اما حقیقت امر به این گونه است که این روایت متشابه بوده و مفهوم و مغز روایت مسئله ای غیر از ظاهرش را در بر دارد و علمای با عمل گذشته نیز به این امر واقف بودند و لذا بسیاری علما و انسانهای عادی در طول غیبت امام مهدی علیه السلام خدمت ایشان شرفیاب شدند که برخی از این دیدارها به رشته نگارش نیز درآمده است مانند دیدارهای افرادی چون سید بحرالعلوم ، مقدس اردبیلی و ....

اما با آغاز دعوت یمانی ، علمایی که مخالف سید احمد الحسن و دعوت یمانی موعود بودند برای مردود اعلام کردن این دعوت الهی، محکمات کتاب خدا و روایات اهل بیت علیهم السلام را رها کرده و دست به دامان متشابهات شدند بلکه در مخالفت و دشمنی با حجت خدا برای خود دلیلی بتراشند. خدای متعال می‌فرماید:

هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ عَلَيْكَ الْكِتَابَ مِنْهُ آيَاتٌ مُحْكَمَاتٌ هُنَّ أُمُّ الْكِتَابِ وَأُخَرُ مُتَشَابِهَاتٌ فَأَمَّا الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ زَيْغٌ فَيَتَّبِعُونَ مَا تَشَابَهَ مِنْهُ ابْتِغَاءَ الْفِتْنَةِ وَابْتِغَاءَ تَأْوِيلِهِ وَمَا يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلَّا اللَّهُ وَالرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ كُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنَا وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ ( آل عمران/۷ )

اوست كه اين كتاب را بر تو نازل كرد. بعضى از آيه‌ها محكماتند، اين آيه‌ها ام‌الكتابند، و بعضى آيه‌ها متشابهاتند. امّا آنها كه در دلشان ميل به باطل است، به سبب فتنه‌جويى و ميل به تأويل از متشابهات پيروى مى‌كنند، در حالى كه تأويل آن را جز خداى نمى‌داند. و آنان كه قدم در دانش استوار كرده‌اند مى‌گويند: ما بدان ايمان آورديم، همه از جانب پروردگار ماست. و جز خردمندان پند نمى‌گيرند.

سید کاظم حائری از جمله این فقهاست. این مرجع تقلید در پاسخ به سوال جمعی از مقلدینش مبنی بر حقانیت دعوت یمانی، با استناد به همین روایت متشابه این دعوت را باطل انگاشتند و حتی خون سید احمد الحسن علیه‌السلام را مباح دانستند!!!!

لذا انصار امام مهدی علیه السلام اقدام به نگارش کتابهایی نمودند تا اولا با تمسک‌به علم الهی سید احمد الحسن معنی و مفهوم واقعی این روایت رمزآلود را مشخص کرده و ثانیاً بر همگان ثابت کنند که سالهای سال جاهلانی را پیشوا و راهنمای خود قرار داده بودند که خود کوری هستند عصاکش کوران دیگر، و نتیجه آن میشود که بزودی در چاهی سقوط خواهند کرد.

استاد ضیاء الزیدی از انصار امام احمد الحسن علیه السلام کتابی در این خصوص به رشته تحریر درآورده به نام «نگرشی نو به توقیع سمری» و در این کتاب از تمام جهات، روایت مذکور را مورد تحلیل و بررسی و مناقشه قرار داده است. ضمن اینکه بطور اجمالی بر اساس این کتاب روایت سمری رو مورد بحث قرار خواهیم داد از همه عزیزان دعوت میشود با دانلود و مطالعه کتاب استاد ضیاء الزیدی بهره کافی رو از این نوشته ارزشمند ببرند.

لینک دانلود:

http://almahdyoon.co/10313/books/ansar_fa/Revayate_Samori.pdf

http://almahdyoon.co

http://www.varesin.org

۱۳۹۶ دی ۶, چهارشنبه

.
بشارت حضرت عیسی (ع) به آمدن فرستاده‌ای در آخرالزمان

44 لهذا شما نیز حاضر باشید، زیرا در ساعتی‌ که‌ گمان‌ نبرید، پسر انسان‌ می‌آید 45 پس‌ آن‌ غلام‌ امین‌ و دانا کیست‌ که‌ آقایش‌ او را بر اهل‌ خانه‌ خود بگمارد، تا ایشان‌ را در وقت معین‌ خوراک‌ دهد؟  46 خوش ‌به ‌حال‌ آن‌ غلامی‌ که‌ چون‌ آقایش‌ آید، او را در چنین‌ کار مشغول‌ یابد. 47 هرآینه‌ به‌ شما می‌گویم‌ که‌ او را بر تمام‌ مایملک‌ خود خواهد گماشت.
انجیل متی: باب24

به‌خوبی روشن است که حضرت عیسی (ع) به رسولی بشارت می‌دهد، که قبل از بازگشت ایشان، فرستاده می‌شود و بر تمام مایملک، حجت است.

 در آیات بالا این رسول با نام غلام امین و دانا نامیده شده است که برای امت عیسی (ع) و بلکه تمامی امت‌ها خوراک و طعام که همان علم و معرفت و حکمت است، می‌آورد.

و اشاره روشنی است به یکی از راه‌های شناخت فرستادگان الهی که همان علم و حکمت است؛ و همچنین بیانگر عجز سایر مردم از آوردن این علم و حکمت است؛ پس فرستادگان الهی را از طریق علوم و حکمتی که بیان می‌کنند می‌توان شناخت.

 و خوش به حال کسانی  که در کنار غلام امین و دانا، مشغول گرفتن خوراک یا علم از ایشان هستند.

برای بهره بردن از این خوراک علمی، به کتاب‌های احمدالحسن (ع)،   فرستاده‌شده خداوند در آخرالزمان، به سایت زیر مراجعه کنید.http://almahdyoon.co
http://www.varesin.org

۱۳۹۶ دی ۵, سه‌شنبه

به مناسبت میلاد پر خیر و برکت امام حسن عسکری( ع ) حدیثی از ایشان در باب حقیقت فقها ی ضاله آخرالزمان  را ذکر میکنیم.

امید است که همگی درمسیر اهل بیت علیهم السلام قدم زنیم .


  ا‏مام حسن عسکری علیه السلام فرمودند :

 زمانی بر مردم می آید که چهره های آنها خندان و شاد است ، در حالی که قلب هایشان تاریک و مکدر است .

سنت در نظر آنها بدعت ، و بدعت در نظرشان سنت است .

مومن در بین آنها حقیر ، و فاسق در نزدشان موقر است .


 حاکمان آنها جاهل و ستمگر هستند .
و علمای آنها بر دروازه های ظلمت حرکت می کنند...
علمای آنها بدترین و شرترین مخلوقات بر روی زمین هستند....بخدا سوگند آنها اهل تغییر و تبدیل و تحریف هستند.


برای حب و دوست داشتن مخالفان ما تبلیغ می کنند.
و شیعیان و موالیان و دوستداران ما را گمراه می کنند.


 اگر به منصبی برسند ، از رشوه سیر نمی شوند .
و اگر دستگیر شوند ، از روی ریا عبادت می کنند .
 آگاه باشید که آنها راهزنان راه مومنان هستند.

 مستدرك الوسائل ج11 ص380
http://www.varesin.org
http://almahdyoon.co

۱۳۹۶ دی ۴, دوشنبه

بسم الله الرحمن الرحیم

چگونگی خلقت عیسی ع بدون پدر در بیان تفسیری از آیات سوره مریم

سوال : موهبت به ایشان چگونه بود؟ آیا از طریق ازدواج یا  فوت( نفخ ) است؟ و آیا فوت مادی و یا روحی است؟


جواب : فوت (نفخ )یعنی رساندن نطفه نفسانی متعلق به نفس به رحم مریم. و این نطفه به غیر از نطفه مادی است و رساندن آن نیاز به زوج ندارد، بلکه نسخه ای لطیف که تصویر انسان از آن به وجود می آید و ممکن است از هر مکان وارد شود چه از بینی و دهان و چه از شکم.

 چون این نسخه مادی نیست که ماده از ورود آن ممانعت کند. عیسی ع از مادر و بدون پدر زاییده شده و با خلقت آدم ع اختلاف دارد آدم ع بدون پدر و مادر خلق شد.

خداوند عیسی ع را در این عالم جسمانی از (خلیه )گلبولی کامل در رحم مریم س و به صورت طبیعی به وجود آورد. یعنی از تخمی که از تخمدان کامل و نیاز به تلقیح ندارد به وجود آورد .و فقط محتاج اتصال به نطفه نفسیه دارد. و این موضوع را در بیش از یک جا بیان کرده ام.

 لذا روح الامین با این نطفه نفسیه آمد و آنرا به گلبول(خلیه) کامله اتصال داد و عیسی ع خلق شد.
پس در حالت طبیعی نطفه مادی جسمانی نیاز اتصال به نطفه نفسیه دارد و نفس به نطفه نفسی ملحق می شود و در ماه چهارم حمل به آن متصل می‌گردد.

 اما در خلقت عیسی ع نطفه جسمانی وجود نداشت لذا روح آمد و نطفه نفسیه را به تخمه تکامل رساند(تخمه که احتیاج به تلقیح ندارد) تا بعد از آن اتصال به نفسی که متعلق به نطفه نفسیه است صورت بگیرد و در نهایت اتصال؛ این جسم مخلوق صورت گیرد...

احمدالحسن
جواب المنیر ج۲ سhttp://almahdyoon.co

۱۳۹۶ دی ۳, یکشنبه

سید احمد الحسن (ع):

آیا می دانید حال من و این علمای بی عمل بر زبان عیسی (ع) چگونه است ؟

پس این داستان را ازعیسی (ع) بشنوید :

صاحب یک مزرعه انگور، مزرعه را در دست کارگران خویش گذاشت و به جای دوری سفر کرد؛ سپس تصمیم گرفت مزرعه را بازستاند. برای همین وکلای خود را فرستاد تا مزرعه و محصولات آن را پس بگیرند؛ ولی کارگران وکلایش را به قتل رساندند ؛
سپس فرزند خود را فرستاد و با خود گفت : احترام پسرم را نگه می دارند و مزرعه و محصولات را به او می دهند. ولی وقتی آنها فرزندش را دیدند گفتند:
این تنهاپسر و وارث اوست ؛ او را می کشیم تا مزرعه و محصولاتش برای ما بماند. (انجیل متی : اصحاح ۲۱ )


کسانی که مزرعه را پس نمی دادند، همان علمای بی عمل بودند و صاحب آن مزرعه امام مهدی (ع) بود و وکلایی  را که فرستاده بود،  همان علمای با عملی بودند که کشته یا شهید شدند؛
ولی پسرش همان کسی است که بین شما فریاد می زند :

بیدار شوید ای خفتگان ...
بیدار شوید ای مردگان ...بیدار شوید
     سید احمد الحسن (ع)
        خطبه حج

http://almahdyoon.cohttp://almahdyoon.co